Dámske značkové Guess kabelky, sú trendovou stálicou, ktorá má svoje miesto na módnom trhu už takmer tridsať rokov. Že ste tiež prepadli tejto značke? Ani sa Vám nečudujem. Tieto kabelky sa stali jednými z najpopulárnejších módnych doplnkov u nás, ale aj vo svete. Prečo je to tak?


Kabelky Guess sú totiž krásne, sexy, odrážajú najnovšie trendy a v porovnaní s inými značkami ako napríklad Gucci, Prada či Louis Vuitton, nie sú zas tak drahé. Napriek tomu patria k vyššiemu štandardu. Takže si môžete byť istá, že ak si kupujete Guess kabelky, tak si kupujete štýl a kvalitu, ktorú táto značka reprezentuje.

Zakladatelia spoločnosti GUESS, súrodenci Marcianovi, vyrastali na juhu Francúzska. Aj tomu najväčšiemu módnemu laikovi sa s Francúzskom spojí Haute Couture, čiže tá najlepšia a trendy udávajúca móda. Práve preto sú produkty tejto značky tak IN.

Kde si môžete kúpiť Guess kabelky? Po dlhej dobe, čo sme museli za módnymi vychytávkami cestovať do zahraničia, sa konečne módny trh prebudil aj u nás. Kamenný obchod Guess by Marciano nájdete v Bratislave v nákupnom centre v Eurovei. Okrem kabeliek tam nájdete topánky, oblečenie a módne doplnky Guess. Ale zaručene najlacnejšie Guess kabelky nájdete na internete.

Guess ponúka naozaj veľké množstvo kabeliek rôznych štýlov, veľkostí i farieb, tak, aby si mohla tú "svoju " vybrať každá žena. A iste medzi nimi budete aj Vy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára