Kabelka ako módny doplnok

Guess, Louis Vuitton, Hermes, Gucci...poznáte ich však? Značky, ktoré sú známe po celom svete svojou kvalitou a okrem iného aj luxusnými kabelkami. Je kabelka však iba praktickým pomocníkom, alebo sa stala módnou záležitosťou, ktorá môže celý outfit oživiť, ale aj potopiť. Ženami milovaná kabelka plní mnoho funkcií. Jedna z nich je úložný priestor pre vaše veci - kľúče, peňaženku, šminky, mobilný telefón, diár a čokoľvek ďalšie, čo vás len napadne. Takže je to vec nielen módna, ale aj veľmi praktická.


Ale čo sa módy týka, pre väčšinu dám môže byť veľmi ťažké vybrať tú správnu a trendy kabelku. Veľmi dôležité je zladiť ju aj s oblečením, ktoré nosíme. Predtým platilo, že by kabelka mala ladiť aspoň s topánkami či opaskom. Nejedná sa samozrejme o to, aby mala kabelka, topánky a opasok rovnaký odtieň, ale je pekné, keď sa to k sebe akýmkoľvek spôsobom hodí.

Nejde však len o farbu, ale tiež by sme mali zohľadňujúc k štýlu. Na športovom zápase, kde sa od nás vyžaduje casual štýl oblečenia, by sa asi nie príliš dobre vynímala strieborná listová kabelka, ktorá sa hodí skôr na udalosti spoločenské. Športová kabela cez rameno a pod nimi plesové šatky doladené zlatými topánkami, to asi tiež nie je to pravé. Keby sme to vzali presne naopak, myslím, že by nám kabelka dodávala ten správny šmrnc a bola by využitá v spoločenských udalostiach, ku ktorým je určená. Takže na to pozor. Nie je dôležitá len farba, ale tiež je potrebné sa zamyslieť nad štýlom, aby nedošlo k spoločenskému faux pas. A to si predsa žiadna dáma nemôže dovoliť.
 

Vďaka neskutočne obrovskej ponuke je zrejmé, že každá žena má možnosť si vybrať presne tú kabelku, ktorá bude dodávať jej vzhľadu šmrnc, bude spĺňať aj spoločenský dress code a v neposlednom rade aj bude užitočná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára